www.chaletdumontal.fr

     

Natuur - Rust - Ruimte 


Het Restaurant



Ons restaurant heeft een capaciteit van ongeveer 40 tot 60 couverts en heeft direct toegang tot één van onze terrassen. 

Op onze terrassen is er (bij mooi weer) ook nog plaats voor 60 couverts. 


We hebben een Franse kok in dienst, die zich vooral richt op de traditionele Franse keuken,

maar ook rekening houdt met onze Nederlandse gasten.

Want gerechten zoals varkenspaté, salade met warme eendenmaagjes, slakken en andouillettes (worst van ingewanden....)

zijn niet altijd gewild. 


Daarom hebben we altijd zo'n 10 voorgerechten en 10 hoofdgerechten op de kaart staan,

waardoor iedereen een ruime keuzemogelijkheid heeft.

Onze huisgemaakte desserts scoren altijd hoog. Zowel bij de Fransen als bij de Nederlanders.


De uitdaging blijft overigens om toch eens zo'n typisch Frans gerecht te proberen !


Wij verzorgen ook Fondue Bourguignonne en daarnaast bereiden wij ook gerechten op onze keramische barbecue

waaronder vlees, vis en groente gerechten.


Ook voor vegetariërs hebben wij diverse menu's beschikbaar.


 














Vlees

bakken

op de

kerami-

sche

barbecue

















Procureur

klaar

om

langzaam garend

klaar

gemaakt

te worden 

op de

barbecue







Ook

komt

soms

de

Spaanse

keuken

"langs":

Paëlla



Escargots,

de

typische bourgon-

dische wijngaardslak












Boeuf

Bourguignon




Kaas-plankje

als

dessert

of

als

tussen-gerecht




Onze "beroemde" warme geitenkaas

salade