Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Het Restaurant

Ons restaurant heeft een capaciteit van ongeveer 40 tot 60 couverts en heeft direct toegang tot één van onze terrassen.

Op onze terrassen is er (bij mooi weer) ook nog plaats voor 60 couverts. 

We hebben een Franse kok in dienst, die zich vooral richt op de traditionele Franse keuken,

maar ook rekening houdt met onze Nederlandse gasten.

Want gerechten zoals varkenspaté, salade met warme eendenmaagjes, slakken en andouillettes (worst van ingewanden....)

zijn niet altijd gewild. 

Daarom hebben we altijd zo'n 10 voorgerechten en 10 hoofdgerechten op de kaart staan,

waardoor iedereen een ruime keuzemogelijkheid heeft.

Onze huisgemaakte desserts scoren altijd hoog. Zowel bij de Fransen als bij de Nederlanders.

De uitdaging blijft overigens om toch eens zo'n typisch Frans gerecht te proberen !

Wij verzorgen ook Fondue Bourguignonne en daarnaast bereiden wij ook gerechten op onze keramische barbecue

waaronder vlees, vis en groente gerechten.

Ook voor vegetariërs hebben wij diverse menu's beschikbaar.

Vlees

bakken

op de

kerami-

sche

barbecue

Ook

komt

soms

de

Spaanse

keuken

"langs":

Paëlla

Escargots,

de

typische 

bourgon-

dische 

wijngaardslak

Procureur

klaar

om

langzaam garend

klaar

gemaakt

te worden

op de

barbecue

Boeuf

Bourguignon

Kaas-plankje

als

dessert

of

als

tussen-gerecht

Onze 

"beroemde" 

warme 

geitenkaas

salade